Chris Chameleon & Daniella Deysel
'Jy en Ek en Ek en Jy'
Zaterdag 17 februari 2018
De Hoogte, 20.30 uur - Winsum

Chris Chameleon keert dit seizoen terug naar Nederland met het gloednieuwe theaterconcert ‘Ek en Jy en Jy en Ek’. De met prijzen overladen Zuid-Afrikaanse artiest staat bekend om zijn exceptioneel groot stembereik, zijn prachtige liedjes en zijn gevatte humor. In 22 landen verspreid over vier continenten slaagde deze door de wol geverfde performer erin om zijn publiek in vervoering te brengen. Ook de Nederlandse pers was laaiend enthousiast: ‘Virtuoos, hilarisch’ (de Volkskrant), ‘Een bijzonder talent’ (Oor) en ‘Warm en gloedvol’ (AD).

In ‘Jy en Ek en Ek en Jy’ neemt de acrobatische stem (bereik van 4 octaven!) van Chris Chameleon, één van Zuid-Afrika’s meest gevierde en creatieve artiesten, samen met het jonge opkomende Namibische talent Daniella Deysel, het publiek mee op een reis door relaties.

In zijn ontdekking van liefde en zichzelf verwijst hij in alle openheid naar zijn eigen veelbewogen verleden, met de nodige humor. Van relaties die niet werkten tot relaties die nog steeds niet werken. Van relaties die werken en nog steeds werken tot relaties waarvan we wensen dat ze zouden werken.

Chris Chameleon danst over het evenwichtskoord tussen spijt en weemoed naar het verleden en tussen angst en hoop voor de toekomst, eerst voorzichtig en gevoelig, daarna met een duik in vreugde en een flinke portie absurditeit. 

 

BINNENKORT


JEROEN VAN MERWIJK - 'Lucky'
> Zaterdag 2 februari 2019
GABRIËLLE GLASBEEK (ingelaste voorstelling) - 'Try-Out'
> Vrijdag 8 februari 2019
TIM KNOL - 'Lost & found 2'
> Zaterdag 16 februari 2019
NATHALIE BAARTMAN - 'Breek'
> Zaterdag 2 maart 2019
JOOST BOTMAN EN NIELS VAN DER GULIK - 'Sound of Silence'
> Zaterdag 23 maart 2019
STEFANO KEIZERS - 'Sorry Baby (xxx-treme try-out)'
> Vrijdag 12 april 2019

 
 
© Stichting Kulturele Kommissie Winsum 2017 *