Sjans op het Hogeland!

Vrijdag 2 november = UITVERKOCHT, Zaterdag 3 november = UITVERKOCHT, Vrijdag 9 november, = UITVERKOCHT, Zaterdag 10 november, Vrijdag 16 november = UITVERKOCHT, Zaterdag 17 november = UITVERKOCHT, Vrijdag 23 november = UITVERKOCHT, Zaterdag 24 november = UITVERKOCHT


Sjans op het Hogeland! Een vrolijk afscheidscadeau van de gemeente Winsum. Op 1 januari 2019 gaat de gemeente Winsum op in de nieuwe gemeente Het Hogeland. Het toneelstuk ‘Sjans op het Hogeland!’ is het afscheidscadeau van Winsum voor haar inwoners en wordt in de maand november opgevoerd. Het is een vrolijke theatervoorstelling waarin de bijzonderheden en eigenaardigheden van de dorpen van de gemeente Winsum op een luchtige manier worden neergezet.
De personages in ‘Sjans op het Hogeland!’ zijn de dorpen van de huidige gemeente Winsum en samen vormen zij families binnen de commune Winsum. En zoals wel vaker in families en communes gaat het over liefde, bedrog, trouw, afgunst en noaberschap. En in dit geval dus ook over sjans. Maar wie heeft nou sjans met wie? Is Rasquert op Feerwerd? En wie maakt de kop van Ezinge gek? Waarom stort Baflo haar hart uit bij Sauwerd en wat is het plan van Obergum? Nieuwsgierig? Kom kijken!

Sjans op het Hogeland - Vormgeving from Albert Hidding on Vimeo.Sjans op het Hogeland - Artistieke leiding from Albert Hidding on Vimeo.Sjans op het Hogeland - Spelers from Albert Hidding on Vimeo.Sjans op het Hogeland - Burgemeester Winsum from Albert Hidding on Vimeo. 

 

BINNENKORT


JOOST BOTMAN EN NIELS VAN DER GULIK - 'Sound of Silence'
> Zaterdag 23 maart 2019
STEFANO KEIZERS - 'Sorry Baby (xxx-treme try-out)'
> Vrijdag 12 april 2019
NATHALIE BAARTMAN - 'Breek'
> Zaterdag 11 mei 2019

 
 
© Stichting Kulturele Kommissie Winsum 2017 *