KAARTEN KOPEN

Op de zaterdagen een week voor het weekend waarin een voorstelling plaatsvindt, gaat een deel van de beschikbare kaarten in de vrije verkoop bij Sporthuis Winsum. Houd er rekening mee dat bij populaire voorstellingen de kaarten in zeer korte tijd uitverkocht kunnen raken en maximaal twee kaarten per persoon verkocht worden. Voor aanvang van de voorstelling worden zolang de voorraad strekt kaarten verkocht tegen contante betaling.

Voor alle duidelijkheid: het heeft geen zin om (telefonisch) contact op te nemen met de medewerkers van Sporthuis Winsum over de kaartverkoop. Zij kunnen geen kaarten voor u apart leggen. Wij zijn erg blij dat zij de voorverkoop voor ons willen doen en vragen u dan ook met klem om geen telefonisch contact met ze op te nemen. Ook de medewerkers van Zalencentrum De Hoogte kunnen geen kaarten voor u reserveren.KAARTEN RESERVEREN
  • Voor de meeste voorstellingen kunt u per Vriendenpas twee kaarten reserveren.
  • U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin het verzoek het totaalbedrag (bedrag kaarten plus een euro administratiekosten) over te maken op onze rekening.
  • Zodra uw betaling ontvangen is, sturen we de kaarten per post naar u op.
  • Met een Vriendenpas heeft u voorrrang bij het reserveren van kaarten. Een Vriendenpas kost 15 euro per jaar, stuur voor meer informatie een mailtje via de contactpagina.
  • De Vriendenpas is strikt persoonlijk en de korting van twee euro geldt voor één kaart. Vanaf het begin van een seizoenshelft (september tot en met december of januari tot en met mei) kunt u kaarten reserveren voor alle voorstellingen in die seizoenshelft.
  • Bij de Sporthuis Winsum kunt u gedurende de week voor de voorstelling op vertoon van uw Vriendenpas kaarten tegen de vriendenprijs kopen, uiteraard zolang de voorraad strekt.
  • Voor aanvang van een voorstelling worden aan de kassa alleen kaarten verkocht voor die avond, uiteraard ook zolang de voorraad strekt.
  • Gereserveerde kaarten worden niet teruggenomen.
  • Nogmaals voor alle duidelijkheid: het is niet mogelijk om (telefonisch) contact op te nemen met de medewerkers van Sporthuis Winsum over de kaartverkoop. Zij kunnen geen kaarten voor u apart leggen. Wij zijn erg blij dat zij de voorverkoop voor ons willen doen en vragen u dan ook met klem om geen telefonisch contact met ze op te nemen. Ook de medewerkers van Zalencentrum De Hoogte kunnen geen kaarten voor u reserveren.
  • Reserveringen voor het 2e seizoen 2018 worden vanaf begin augustus verwerkt!.
© Stichting Kulturele Kommissie Winsum 2017 *