De Hyena's - De Hyena's

19 februari 2011
Categorie: Cabaret

Daar zijn ze dan! De Hyena’s: hét stand-upcomedycollectief uit Noord-Nederland! Drie jaar geleden opgericht in Groningen, waar ze al snel zeer succesvolle comedynights spelen, met uitverkochte zalen en altijd een enthousiast publiek.
En nu is het dan tijd om de rest van Nederland te veroveren!
De Hyena’s is een hecht collectief van jonge, talentvolle cabaretiers/comedians die individueel veel succes hebben, maar ook samen door het hele land touren. Met elkaar staan de Hyena’s garant voor een dynamische, afwisselende, intelligente, hilarische en vooral fantastische avond!
De Hyena’s bestaat op dit moment uit: Anne Jan Toonstra (winnaar jury- en publieksprijs Groninger Studenten Cabaretfestival, winnaar Camerettenfestival), Ronald Smink (winnaar jury- en publieksprijs Groninger Studenten Cabaretfestival), Gijs Nillessen (halve finalist Leids Cabaretfestival), Pieter Jouke (presentator Veronica’s CQC, oprichter van de populaire internetsite Buro Renkema, tekstschrijver voor cabaretiers en het televisieprogramma Koppensnellers en presentator van het VPRO-televisieprogramma De Staat Van Verwarring) en Ebel Jan van Dijk (presentator/MC).

 

Fotograaf: Dennis La Pré

­