Ugo Dehaes en Keren Levi - Couple-like

Categorie: Toneel
September 2007

Ugo Dehaes begon te dansen toen hij achttien was. Gedurende een jaar volgde hij klassiek ballet, hedendaagse workshops en een theateropleiding aan De Kleine Academie. Daarna deed hij een dansopleiding. Ugo is actief als danser voor diverse choreografen en als performer in tal van korte films en kleine performances.
Keren Levi doorliep de school van de Kibbutz Dance Compagnie en danste vier jaar bij dit gezelschap dat geleid werd door Yehudit Arnon. Keren Levi vindt het belangrijk om dans te maken voor verschillende soorten bezoekers en wil het publiek blijven uitdagen en hun perceptie prikkelen.

Voor de creatie van ‘Couple-like’ moesten Keren en Ugo het ongemak overwinnen dat ontstond tijdens het werken aan een ‘fysieke’ voorstelling, terwijl ze elkaar helemaal niet kenden.
‘Couple-like’ toont de weg van twee mensen die op zoek zijn naar ‘één te zijn’, de weg van twee vreemden die elkaar steeds weer proberen te ontmoeten, de weg van Ugo en Keren die elkaar onder ogen zien, en in de ander observeren wat ze zelf niet zijn.

­