SYA - A Bright Starry Night

17 december 2021
Aanvang 20:30 uur
Categorie: Muziek

Entreekaart € 15,00
Entreekaart Vrienden van de SKKW € 13,00

In ‘A Bright Starry Night’ neemt SYA u met hun spatzuivere, meerstemmige harmonieën mee in de ultieme kerstsfeer. De drie zangeressen hebben een voorliefde voor country en folk. Naast hun eigen repertoire spelen en zingen ze de mooiste kerstnummers ooit, waaronder Have yourself a Merry Little Christmas, That’s Christmas to Me en Silent Night. Ook klinken pareltjes als You Can Close Your Eyes van James Taylor, The Chain van Fleetwood Mac en Helplessly Hoping van Crosby, Stills & Nash.
De dames voorzien de nummers van nieuwe arrangementen en begeleiden zichzelf op  akoestische instrumenten waaronder gitaar, piano, accordeon, dwarsfluit, banjo en mandoline. SYA zingt zowel in het Nederlands als in het Engels. ‘A Bright Starry Night’ is een verrukkelijk luisterconcert dat je verwarmt tijdens de lange, koude winternacht.
Amanda Muller (zang, gitaar, dwarsfluit, mandoline, bas en percussie), Yvonne Leek (zang, piano, accordeon en percussie) en Daphne van de Bor (zang, gitaar, mondharmonica en percussie) zijn samen SYA.


Fotograaf: Richard Beukelaar

­