Neijoarsveziede - 2020

Categorie: Cabaret

Woensdag 1 januari 2020, 16.00 en 20.30 uur
Donderdag 2 januari 2020, 20.30 uur

€ 15 (Vrienden van de SKKW € 13)

De avondvoorstellingen op 1 en 2 januari zijn volledig uitverkocht. De laatste kaarten voor de middagvoorstelling van 1 januari, 16.00 uur kunt u reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kopen bij Sporthuis Winsum in Winsum.


Onze inmiddels bekende zowel als beruchte voorstellingen op 1 en inmiddels 2 januari, waar de gebeurtenissen van het voorgaande jaar weer hilarisch op de korrel worden genomen! 

 

Bij een feestje horen bubbels. Daarom is er champagne op oudejaarsavond en de Neijoarsveziede op 1 en 2 januari. En het gaat weer bruisen! Sketches, liedjes, begeleid door onze superjonge liveband en deze keer zelfs een columnist. U weet het: de SKKW is van alle markten thuis en pakt weer uit. Wat is ú opgevallen in het eerste jaar dat Winsum bij Het Hogeland hoort? Net zo veel als ons? We hebben zelfs onze spelersgroep moeten uitbreiden om de gebeurtenissen van het afgelopen jaar voor het voetlicht te halen. Ondanks alles is onze conclusie: Winsum bruist! Kijk samen met ons terug op 2019. En maak de mooist denkbare start van 2020. Dat kunt u maar één keer doen. Maar dat is logisch.

Fotograaf: Jan Albert Westerveen

 

­