Ronald Snijders - One Man Show

11 oktober 2014
Categorie: Cabaret

Speciaal voor normale mensen presenteert absurdist Ronald Snijders een groots opgezette split personality show. Het showballet, de kandidaten, de gastartiesten en de gestoorde nieuwsbulletins, het komt allemaal uit zijn hoofd. 

De Volkskrant bekroonde ‘One Man Show’ met vier sterren en schreef: “De show staat als een huis en bevat een onophoudelijke stroom leuke (taal)grappen die qua onverwachte wendingen doen denken aan die van Herman Finkers, maar dan gebracht in een Randstedelijk moordtempo.” Ook Het Parool kende vier sterren toe en oordeelde “Hij weet een eigen wereld op te bouwen die prettig schuurt (…) Hij is een illusionist met woorden.”

Ronald Snijders werd bekend door de televisieprogramma’s De Staat van Verwarring en het opzienbarende RamBam. Hij schreef Een Normaal Boek en Een Ander Boek, maakte het fictieve actualiteitenprogramma Binnenland 1 voor Radio 1 en is beheerder van de eerste website voor normale mensen: www.normalemensen.nl. De Alfabetweter, een boek vol neologismen van hem en Fedor van Eldijk, verscheen in het najaar van 2013 en stond binnen drie weken in de bestseller top 10.

 

Fotograaf: David Cohen De Lara

 

­