Tim van der Sluijs - Oudejaarsconference 2005 - try-out

Categorie: Cabaret
November 2005

2005 zal de geschiedenis ingaan als het jaar van de inzamelingsactie voor de tsunami-slachtoffers met een recordopbrengst van 183 miljoen euro. Een maand later ging onze hand weer op de knip en wilden we er geen woord meer over horen. Een ramp als hype! Tim zou Tim van der Sluijs niet zijn als hij hier niets mee zou doen. Hij brengt zijn engagement in de praktijk en heeft zijn Oudejaarsconference 2005 omgedoopt tot benefietconference: de Oudejaarsconference 2005(55)!

De gebeurtenissen van het afgelopen jaar vat Van der Sluijs voor u samen in vijf kwartier onderhoudend, snel, scherp en actueel cabaret. Houdt u van inhoudelijke grappen over actualiteit en politiek? Houdt u van taalvaardig cabaret met mooie liedjes? Houdt u van cabaret waar u uw aandacht bij moet houden? Dan is deze voorstelling iets voor u.
Met deze benefietvoorstelling steunt u maar liefst drie goede doelen: 50% van de recette gaat naar Van der Sluijs’ vrouw en kinderen, 40% van de recette gaat naar de fiscus en 10% van de recette gaat naar giro 555!

­